Věřím tomu, že svou realitu si vytváříme sami. Věřím tomu, že jsme schopni si ve svém životě vytvořit to nejlepší, co nám život nabízí. Velkou výzvou v procesu zhmotňování je uvědomit si, co vlastně chceme.  Většina z nás si přeje žít v lásce, radosti a v hojnosti. Když si zavřete oči a přestavíte si, že  milujete sami sebe, své blízké, ostatní lidi, jak se cítíte? Vyvolává to ve vás nepříjemný pocit, pnutí, pocit strachu??? Přestavte si, že prožíváte radost a štěstí, je to pro vás v pořádku, nebo vás napadá spousty ale……, proč nemůžete být v radosti??? A co hojnost, pokud budete zažívat hojnost ve všech oblastech svého života, jak na to budou reagovat ostatní lidé, budou závidět??? Je pro vás bezpečné žít v hodnosti?

Naše podvědomí je úžasné a jednou z jeho funkcí je chránit nás. Pokud naši předci nebo my sami jsme někdy prožívali pocity, že je nebezpečné milovat, radovat se nebo žít v hojnosti, mohli jsme si vytvořit blok, že je to nebezpečné. Pokud rozpoznáme tyty bloky, poučíme se z nich a odstraníme je, nic nám nebrání ve štěstí.

ZHMOTŇOVÁNÍ VE STAVU THETA

Pouze to, že o věcech hovoříme, způsobí, že se tyto věci realizují a šance na jejich realizaci je 30-40%, pokud přidáme vizualizaci, úspěšnost se přiblíží na 50%. V případě, že zhmotňujeme ve stavu theta, potenciál zhmotnění se rázem vyhoupne až na 80-90%.

Jeden z důvodů, proč se nám naše přání nevyplní, jsou bloky, které jsem zmínila výše. Dále nedostaneme to, co si přejeme, pokud je to v rozporu s naším životním posláním.

Životní poslání je vyšším smyslem našeho života, to co jsme se rozhodli, na úrovni naší duše, že zde na Zemi vykonáme nebo prožijeme.