Theta…
Dlouho jsem se zamýšlela nad tím jak popsat něco, co je pro mě nepopsatelné.
Kdybych ještě dnes věřila na náhody, řekla bych, že jsem se zcela náhodou dostala k Martince Smíškové a prošla první terapii. A už při té jsem zjistila, že bloky a traumata, která jsem myslela, že mám již dávno jinými metodami zpracované, jsou jen zaobalené do jakési bubliny, díky které jsem je již nevnímala. Ale stále ve mně byly a stále se mi děly v životě ty stejné situace. Jako by všechno v mém životě bylo zacyklené. Dokonale kopírované jen s jinými lidmi, jinou prací, partnerem…
Po první terapii jsem vůbec nechápala, co se stalo. Cítila jsem se lehce a ze dne na den jsem víc a víc vnímala sama sebe. Život se začal velmi rychle měnit. Jistota v samu sebe, nové, pro mě v tu chvíli velmi překvapivé příležitosti.
Pracovala jsem na sobě s radostí a lehkostí. Vždy jsem se těšila na každé další sezení, a představovala si kam až mě může posunout. Co bych ještě chtěla. A jako zázrakem se to prostě dělo v mé realitě. Jakoby nic.
Po nějaké době jsem zatoužila Thetu poznat i z jiné strany než jako klient. Nikdy mě v životě nic tolik nepřitahovalo. Věděla jsem, to to je ono! Prošla jsem kurzy u Martiny a Libušky. Věděla jsem, že to je přesně to, k čemu celý život směřuji.
Podpora, laskavost, soucit, smysl pro humor, moudrost a spousta dalšího. To vše a mnohem víc se mi dostávalo od úžasné mé lektorky Marti.
Jsem vděčná jí, sobě, Libušce.. Byla mi ukázána úžasná cesta jak chápat, vnímat, cítit svůj život a sebe. Jak být tvůrcem svého života. Zjistila jsem díky Thetě jak milovat vše co život přináší a pochopila souvislosti. Zároveň je spousta poznání přede mnou.
Začala jsem praktikovat Thetu a na svých klientech vidím vždy jak úžasně září, když odcházejí.
Vždy si vzpomenu na to, kde to začalo – v mém případě v útulné pracovně v Jirnech na místě kouzelných zážitků a poznání….V Theta Divine.
Děkuji!

Od malinka jsem vnímala, že někde něco.. že je důvod proč jsem na světě a že se dějí věci a mají smysl i když jsem nechápala jaký. Už jako malá jsem si uvědomovala, že to má nějaký význam.